UPPDATERING: Ännu mer mystiskt skräp hittades på Phuket Beach

FOTO: Monsunskräp

Kata, Mueang Phuket –

Mer mystiskt skräp har hittats på en strand i Phuket.

Våra tidigare berättelser:

Mystiskt skräp hittades på Karon Beach och en utredning pågår för att identifiera exakt vad det är.

Mer mystiskt skräp har hittats på en strand i Phang Nga.

Nu till uppdateringen:

Ännu mer mystiskt skräp ska ha hittats på Kata Noi Beach i Mueang Phuket under den senaste helgen.

Det är inte klart om föremålen som hittats här och i Phang Nga är relaterade. Relevanta tjänstemän har fortfarande inte kunnat fastställa var eller vad skräpet är från alla tre senaste fynden som presstid.

De stora oidentifierade föremålen har drivit på intensiva spekulationer och diskussioner bland TPN Medias läsare på våra olika diskussionsplattformar om möjligheter för vad föremålen kan vara. Det har funnits förslag, några ganska tydliga och några extraordinära.

Som sagt har thailändska myndigheter fortfarande inte kunnat identifiera något av de senaste föremålen även om de fortsätter att studera dem och rådgör med experter inom olika områden.

Konstigt skräp som sköljs iland under monsunsäsongen i Thailand är ganska vanligt, konstaterar TPN Media, men inte av denna storlek och typ.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.