Tuk Tuk-taxiförare skadad av skottlossning efter bråk i Patong

Patong –

En Tuk Tuk taxichaufför har ådragit sig skador av skott efter ett gräl med en annan Tuk Tuk taxichaufför i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen efter midnatt på söndagen (3 september)rd) på Ratch Uthit 200 Pi Road. De kom till platsen för att hitta tre kulpatroner på marken i närheten. Två skotthål hittades också på Tuk Tuktaxi.

En Tuk Tuk-taxichaufför, Pongsak Pengporu, 42, hade ådragit sig två skottskador. Han fördes i hast till Patongs sjukhus.

Den manlige misstänkte, Kosit Prompiwat, 36, hade redan rymt i en annan Tuk Tuk-taxi när polisen anlände. Patongpolisen jagar fortfarande efter den identifierade misstänkta.

Orsaken till argumentet gjordes dock inte klart för Phuket Express-teamet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.