TAT är värd för Muay Thai-kampanj för att främja antik kampsport

PRESSMEDDELANDE:

BANGKOK (NNT) – Kampanjen "Amazing Muay Thai Travel Experience" har lanserats för att främja Thailands turistindustri, med initiativet att skildra fyra regioner av den antika thailändska kampsporten.

Thailands turistmyndighet (TAT) var nyligen värd för en öppningsceremoni för programmet i Thanarat Hall på dess huvudkontor i Bangkok.

Apichai Chatchalermkit, TAT:s biträdande guvernör för turismprodukter och affärer, sa att myndigheten har arbetat för att locka fler turister som använder konsten att slåss som en mjuk makttillgång.

"Amazing Muay Thai Experience" representerar det unika med stridstekniker från olika regioner. De fyra provinserna inkluderar Muay Chaiya från Surat Thani-provinsen, Muay Korat från Nakhon Ratchasima i nordöstra Thailand, Muay Tha Sao från Uttaradit-provinsen och Muay Lopburi från Lopburi-provinsen i centrala Thailand.

Enligt TAT:s vice guvernör kommer evenemanget att hållas i de fyra regionerna. Eventet Muay Chaiya i Surat Thani kommer att pågå från 30 juni till 2 juli, medan Muay Korat-evenemanget kommer att anordnas på Nakhon Ratchasima från 14-16 juli. Eventet Muay Tha Sao kommer att äga rum i Uttaradit från 11 till 13 augusti. Det sista evenemanget, Muay Lopburi, kommer att vara på Lopburi från den 18:e – 20:e augusti.

De som är intresserade av dessa evenemang kan hitta mer information genom att ringa TAT Contact Center Hotline på 1672.

KÄLLA: NNT

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.