Försvunnen thailändsk tonårsflicka, senast sett med mördad brittisk pojke, hittades avliden i norra Thailand

Lampang –

En försvunnen tonåringskvinna som senast sågs följa med en mördad brittisk/thailändsk pojke för att träffa en äldre thailändsk man hittades död och begravd i en skog i Lampang, norra Thailand.

Vår tidigare historia:

Den avlidne tonåringen, Ben, 16, hittades i en lund i Ban Than-distriktet med skador som liknar trubbigt våld, rapporterade lokal polis på söndagsmorgonen den 7 maj.

En misstänkt har gripits och enligt uppgift erkändes av thailändsk polis för att ha mördat en 16-årig brittisk/thailändsk tonåring som hittades död med huvudskador i en skog i Lampang-provinsen, norra Thailand, tidigare i veckan.

Nu till uppdateringen:

På lördagen (13 maj) avslöjade Region 5-polisen för thailändska medier att polisen fick en ledtråd om att något luktade mycket illa i en skogsdunge nära Mae Tan – Sobprab Road i Sandon Kaew, Mae Tha. En sökning inleddes av polisen, lokalbefolkningen och den kvinnliga tonåringens anhöriga.

Den unga kvinnans kropp hittades begravd i lunden och hennes släktingar bekräftade att hon var den försvunna tonåringen, identifierad på grund av sin ålder endast av hennes thailändska smeknamn Ping Pong, 16.

Ett allvarligt sår hittades i bakhuvudet. Men hennes kropp fördes till ett sjukhus för att hitta den exakta dödsorsaken och för att vetenskapligt bekräfta hennes identitet.

Den huvudmisstänkte, Chaiwat Boonkarin, 44, för Bens död, också 16, hade tidigare vägrat att tala om pingis, även om han erkände att han mördat Ben. Chaiwat hävdade att han hade träffat tonåringarna i skogen för att diskutera en knarkaffär, även om detta fortfarande utreds av thailändsk polis. Chaiwat uppgav att han mördade Ben i ett anfall av raseri efter att de två hamnade i ett verbalt argument om affären.

Bens familj har lovat att se till att den misstänkte, som de kallade ren ondska vid ett återupptagande av brottet, möter lagens fulla rättvisa med Bens pappa, Steven, 60, som säger att han skulle göra allt som stod i hans makt och hoppades få se att mördaren ruttnade i fängelset.

Som tidigare nämnts hade Chaiwat inte erkänt mordet på Ping Pong vid presstiden och hade bara erkänt mordet på Ben. Chaiwat hävdade enligt uppgift att någon annan hade kommit och dödat Ping Pong, men polisen var inte övertygad.

Chaiwat hade precis släppts från fängelset åtta månader tidigare och hade en omfattande kriminell historia, inklusive våldtäkt och misshandel, tillade den thailändska polisen i Region 5.

TPN Media ger sina uppriktiga kondoleanser till offrens vänner och familj.

Denna artikel dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats TPN National som ägs av vårt moderbolag.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/