Förtidsröstning äger rum över hela Thailand inför riksdagsvalet

Chonburi —

Atmosfären av förhandsröstning både i och utanför valkretsen 8 och 9 i Chonburi-provinsen i morse, den 7 maj, var ganska hektisk eftersom över 40,000 XNUMX personer kommer att avge sina röster i dag.

Denna scen upprepades i morse över hela landet, inklusive i Phuket, när väljare kom ut över Thailand för att rösta i Thailands framtid.

I TPN Medias hembevakningsområde i Pattaya kom många människor ut tidigt på morgonen för att bege sig till vallokalen vid Muang Pattaya 2 School för att undvika trafikstockningar på Sukhumvit Road och det varma vädret, rapporterade Pattaya News-teamet. TPN Media äger The Phuket Express.


Banglamungs distriktskontor och valkommissionens tjänstemän var närvarande vid vallokalen för att kontrollera väljarna, ge vägledning och underlätta röstningsprocessen.

I Chonburi finns det totalt 29,173 8 personer som anmäler sig till förtidsröstning i valkrets 9, medan valkrets 9,977 har totalt XNUMX XNUMX personer.
Väljarna uppmanas att hålla sig hydrerade och undvika att exponeras för mycket för solen för att undvika värmerelaterade sjukdomar.

Nationellt uppmanas människor också att rapportera alla oegentligheter de kan bevittna under valet genom att ringa 191 eller 1599 när som helst, eller genom att kontakta EC-jourlinjen på 1444.

Själva valet är nästa helg då majoriteten av allmänheten ska rösta, den 14 maj. Liksom denna helg kommer ett alkoholförsäljningsförbud att gälla från kl. 6 den 13 maj till kl. 6 den 14 maj i hela landet i Thailand enligt thailändska vallagar.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/