Fler sommarstormar inkommande säger thailändska meteorologiska avdelningen

Thailand -

Thai Meteorological Department (TMD) har utfärdat den senaste varningen för sommarstormar.

TMD har utfärdat den senaste varningen på tisdagen (25 aprilth) och det står att under den 25 aprilth till april 26th, 2023, är sommarstormar möjliga i de övre delarna av Thailand med hagel i vissa områden.

Människor bör akta sig för stora träd, osäkrade byggnader, skyltar och lampor. Samtidigt bör vissa områden i de övre delarna av Thailand förvänta sig varmt till mycket varmt väder.

I de södra delarna av Thailand på västkusten bör man akta sig för åskväder med vågor som är över två meter höga. Alla fartyg bör fortsätta med försiktighet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/