Minivan välter sex kraftstolpar i Phuket, förare skadad

Phuket —

En minibuss från Phuket välte sex elstolpar under småtimmarna idag, den 23 april. Föraren fick skador utan dödlig utgång.

Olyckan, som inträffade på Koh Kaew-Ban Sam Kong Road i Phukets Mueang-distrikt, rapporterades till Mueang Phuket-polisen klockan 02:30.

Olycksplatsen var en tvåfilig väg. Sex kollapsade verktygsstolpar upptäcktes på platsen tillsammans med en skrynklig minibuss och en oidentifierad man som satt fast inuti.

Myndigheterna hjälpte mannen och förde honom till ett lokalt sjukhus. Han fick inte livshotande skador. Poliserna stängde också tillfälligt av området när de upptäckte att stolparna hade ett elläckage.

Phuket Police berättade för The Phuket Express att föraren krockade med sin minibuss med stolpen och välte den, vilket ledde till att andra stolpar drogs ner.

Den exakta orsaken till kraschen är fortfarande under utredning.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.