Mer varmt väder i butik för Thailand

Thailand -

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har varnat för varmt väder i många områden över hela landet.

TMD har meddelat en daglig väderprognos för idag (21 aprilst). Värme täcker de övre delarna av Thailand och mycket varmt väder förutses i många områden i de övre delarna. Människor bör ta hand om sin hälsa på grund av det mycket varma vädret.

Men vissa delar av Thailand kan också ha isolerade åskskurar. Samtidigt kan Andamansjön och viken i de södra delarna ha isolerade åskskurar. Människor bör akta sig för åskväder och vara förberedda.

Fördelning efter region:

Nordlig

Varmt till mycket varmt under dagtid med möjliga isolerade åskskurar med starka vindar mestadels i Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang och Tak.

Lägsta temperatur 24-29 °C.

Maximal temperatur 39-42 °C.

Northeastern

Varmt till mycket varmt under dagtid med isolerade åskskurar med starka vindar mestadels i Loei, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan Surin, Sisaket och Ubon Ratchathani.

Lägsta temperatur 25-29 °C.

Maxtemperatur 39-41 °C. Sydvästlig

Central

Varmt till mycket varmt med enstaka åskskurar med byiga vindar och isolerade åskskurar mestadels i Kanchanaburi och Uthai Thani.

Lägsta temperatur 25-28 °C.

Maximal temperatur 38-41 °C.

Östra

Varmt och molnigt och mycket varmt på vissa ställen med enstaka åskskurar mestadels i Sa Kaeo, Rayong, Chanthaburi och Trat..

Lägsta temperatur 26-30 °C.

Maximal temperatur 34-40 °C.

Södra (östkusten)

Varmt på dagtid och isolerade åskskurar 20 procent mestadels i Phatthalung, Songkhla, Yala och Narathiwat.

Lägsta temperatur 24-28 °C.

Maximal temperatur 35-39 °C.

Södra (västkusten)

Varmt på dagtid och enstaka åskskurar 10 procent mestadels i Krabi, Trang och Satun. Lägsta temperatur 25-28 °C.

Maximal temperatur 33-36 °C.

Bangkok Metropolitan

Varmt på dagen och molnigt. Mycket varmt på vissa ställen.

Lägsta temperatur 28-29 °C.

Maximal temperatur 35-40 °C.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/