Thailand Songkran Roundup av vägolyckor på dag sex av sju dödliga dagar

Thailand -

Totalt 263 trafikolyckor, med 36 dödsfall och 268 skadade, rapporterades av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) på den sjätte dagen (16 april) av Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj under Songkran (11 april – 17 april).

Den 16 april inträffade 263 olyckor med 36 döda och 268 skadade. De flesta orsakades av för hög hastighet (39 procent). Cirka 78 procent av olyckorna involverade motorcyklar. De flesta trafikolyckor inträffade på motorvägar mellan 0:01 och 01:00

Provinsen med flest dödsfall var Bangkok med 5 dödsfall. Det högsta antalet olyckor var i Kanchanaburi med 13 trafikolyckor. De högsta skadorna var i Chumphon med 15 skador.

På totalt sex dagar inträffade 2,008 2,005 trafikolyckor med 236 XNUMX skadade och XNUMX dödsfall.

Det högsta antalet dödsfall var i Bangkok med 20 dödsfall. Det högsta antalet olyckor och skador var i Nan med 62 olyckor och 63 skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/