Pressmeddelande: Tyson Fury i Bangkok för bara en natt!

Världsmästaren i tungviktsboxning i WBC Tyson Fury kommer att vara i Bangkok den 8 juni för att vara huvudevenemanget för en galamiddag på Millenium Hilton Hotel.

Fury slog Deontay Wilder berömt över en spännande trilogi och förblir obesegrad i sin karriär.

Galamiddagen presenteras av Plantations International och inkluderar en 2-rätters middag med ett fritt flöde av vin, öl och läsk från kl. 7 till 10, biljetter kostar 6k THB även om det finns rabatt för att boka bord med 10. Fury kommer att intervjuas om alla områden i hans liv både i och utanför ringen och det kommer att finnas en frågestund där du kan ställa dina egna frågor till honom.

Det finns ett möte för VIP Gold-biljettinnehavare där du också får ditt eget personliga foto med Fury. Dessa biljetter, som inkluderar galamiddagen, kostar 9k THB och, återigen, det finns rabatt för att boka ett bord med 10 personer.

Eventet förväntas bli slutsåld så vi rekommenderar att du bokar dina biljetter så snart som möjligt!

Skanna QR för att besöka biljettbokningssidan
Eller klicka här för att bli omdirigerad till bokningssidan.

Eventarrangörer är Goldstar, Dan About Thailand och Fisher Promotions.
För mer information mail [e-postskyddad]

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.