Pubchef i Patong greps för att ha erbjudit shisha till kunder

Patong, Phuket —

Patongpolisen slog till mot ett nattställe i Phuket och arresterade platschefen för att ha försett kunderna med Shisha.

Fredagen den 10 mars slog poliser till mot Crystal-puben ungefär klockan 11:30, på grund av rapporter om att anläggningen öppet tillhandahåller vattenpipa till sina kunder. Puben ligger i Soi Bangla i Kathu-distriktet.

Efter att ha genomsökt lokalen hittade poliserna 3,362 52 gram e-vätska och över XNUMX shishas. Platschefen, vars namn undanhållits av myndigheterna, greps och åtalades för brott mot tobakslagen och innehav av skattesmitande och begränsade produkter.

Chefen överfördes till Patongs polisstation för att gå vidare med rättsliga åtgärder.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.