Thai man träffar äntligen sin flickvän online efter 1200 km vandring för att fria, hon sa ja!

FOTO: Khaosod English

Nationellt —

En bestämd thailändsk man träffade äntligen sitt livs kärlek personligen efter att ha korsat en utmanande 1200 km till fots. Mannen på Alla hjärtans dag den 14 februari friade till sin flickvän som han träffade på TikTok och hennes svar var Ja!

Först vår tidigare historia:

En thailändsk man är på ett mödosamt uppdrag för att bevisa sin sanna kärlek till en kvinna han träffade online. Mannen beger sig från sin hemstad i Nakhon Nayok-provinsen och korsar en utmanande 1200 km till fots för att nå sitt livs kärlek i Satun-provinsen på den mest romantiska dagen i Thailand - Alla hjärtans dag.

Nu till vår uppdatering:

Suthep "Maew" Lomjit, en thailändsk man i sitt 52:a år, vandrade en sträcka på 1,200 XNUMX km från sin hemstad i Nakhon Nayok-provinsen i centrala Thailand under den senaste månaden för att träffa sin flickvän personligen som han först träffade online i den södra delen av Thailand. provinsen Satun.

 

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.