Thai Man åtar sig 1200 km vandring till fots för att fria till sin flickvän

FOTO: Matichon

Nationellt —

En passionerad 52-årig thailändsk man är på ett mödosamt uppdrag för att bevisa sin sanna kärlek till en kvinna han träffade online. Mannen beger sig från sin hemstad i Nakhon Nayok-provinsen och korsar en utmanande 1200 km till fots för att nå sitt livs kärlek i Satun-provinsen på Thailands mest romantiska dag – Alla hjärtans dag.

Mr Suthep Lomjit aka "Maew" gav sig av på sin resa den 14 januari i hopp om att förenas med sin flickvän, Mrs Thanapa Kheawon, som bor 1,200 14 km bort i tid till Alla hjärtans dag den XNUMX februari.

I en av de olika dokumenterande videorna han lade upp på TikTok avslöjade Suthep att han hade träffat sin 56-åriga flickvän online men aldrig personligen, så han ville träffa henne personligen för att föreslå henne att "visa alla den där sanna kärleken" finns på sociala medier."

Hans videor fick miljontals visningar på TikTok och enormt stöd från både nätanvändare och människor längs vägen. Räddningsarbetare följer efter honom i fordonet när han vandrar för att hålla honom i schack.

Thanapa aka "Yu" väntar med spänning på Suthep i den södra thailändska provinsen Satun. Kvinnan erkände för thailändska medier att hon kände sig blyg, i vetskap om att hon äntligen kommer att få träffa sin pojkvän personligen.

”Jag kan inte beskriva min känsla. Men jag har en liten överraskning till honom när han kommer hit imorgon (14 februari).

Vandringen tar cirka 16 timmar om det är en non-stop bilresa, medan promenaden tar minst 200 timmar om inga pauser tas.

Suthep, 52, förväntas förenas med sin onlineälskare på tisdag för att visa världen en symbol för hopp och en påminnelse om att sann kärlek inte har några gränser.

Historien har lockat internationell press och massor av thailändsk press som är samlade nära Yus hem för den stora dagen imorgon.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.