Varningar för kraftigt regn och översvämningar för 36 provinser i Thailand

Thailand -

  Varningar för kraftigt regn och översvämningar gäller för 36 provinser i de östra och södra delarna av Thailand från och med den 23 novemberrd till november 24th2022

Thai Meteorological Department (TMD) har utfärdat sin senaste vädervarning idag (21 novemberst).

Lågtrycket kommer att täcka Thailandviken medan monsuntråget kommer att passera genom de södra delarna av Thailand från den 23 novemberrd till november 24th. Detta kommer att få de östra och södra delarna av Thailand att få kraftiga regn och snabba översvämningar.

Samtidigt kommer de norra, nordöstra och centrala delarna av Thailand att ha betydande regn i vissa områden.

I Thailandbukten och Andamansjön kommer vågorna att vara upp till två meter. Båtar bör behandlas med försiktighet och små båtar rekommenderas att hålla iland.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media. 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/