Thailand introducerar ekonomisk BCG-modell i APEC-möte

Thailand -

Thailand introducerade Bio-Circular-Green Economy Model vid APEC-toppmötet i morse (18 november)th).

Thailands premiärminister Prayut Chan-o-cha har introducerat balanserad, inkluderande och hållbar tillväxt under BCG-modellen (Bio-Circular-Green Economy Model). Modellen är inriktad på att driva BCG att bli globaliserad. ​BCG-modellen syftar till att stödja tillverkare och innovation för att öka ekonomin med en mindre effekt på miljön eftersom världen har påverkats av klimatförändringar, enligt Prayut. Thailand tror att BCG-modellen är en internationell idé som kan startas i Bangkok, Thailands huvudstad.

Dessutom uppmuntrar Thailand APEC-toppmötet att återställa miljön tillsammans med att återhämta ekonomin efter Covid-19-krisen.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, som ägs av vårt moderbolag TPN media. 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka nio år som heltidsboende, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/