Phuket arrangerar "Thailand Surfing Championship 2022" och "Phuket Surf x Beat 2022" på Kata Beach i helgen

Kata, Phuket –

Phuket turismföreningar organiserade gemensamt "Thailand Surfing Championship 2022" och "Phuket Surf x Beat 2022" på Kata Beach i helgen, 6-7 augusti, och lockade ett antal inhemska och utländska turister.

Evenemangen, som genomfördes i samarbete med Surfing Association of Thailand och Phuket Provincial Business Association, innehöll många aktiviteter såsom skridskoåkning, surflektioner av landslagsidrottare, DJ:s, strandyoga, b-boy-uppträdanden, modevisningar för badkläder, pris- vinnande filmvisningar, musikuppträdanden, eldshower m.m.

Surftävlingen arrangerades för andra gången på Kata Beach eftersom det var en berömd och vacker turistattraktion på ön. Evenemanget syftade också till att stimulera den inhemska turistekonomin och vattensporter för lokala entreprenörer i Phuket efter en lång stagnation från Covid-19-epidemin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.