Thailändsk man greps i Phang-nga-provinsen för att ha stulit guldhalsband i Mueang Phuket i onsdags

Mueng Phuket –

En påstådd tjuv, ursprungligen från Phang-nga-provinsen, fångades lördagen den 23 juli efter att ha blivit efterlyst för att ha stulit ett guldhalsband i onsdags.

Den 40-årige påstådda tjuven, som endast avslöjades för pressen som Kaew, ska ha stulit ett 1-baht guldhalsband från ett 25-årigt offer framför marknaden nära Bangkok Hospital Phuket, i Talat Yai Subdistrict den 20 juli .

Det kvinnliga offret anmälde sig sedan till polisen innan de påbörjade utredningen som så småningom ledde till gripandet i söndags. Kaew hittades i Khok Kloi-området i Phang Nga-provinsen. Han fördes sedan till Phukets polisstation för rättsligt åtal.

Till en början ska Kaew ha erkänt att han stal halsbandet men att han inte hade det eftersom han hävdade att han tappade det på vägen under rymningen med sin motorcykel. Men han ska också ha erkänt att han senare hade begått en annan stöld i Tha Krang-korsningen innan han sålde det halsbandet för pengar att spendera på mat och droger.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.