Phukets Mueng-distrikt översvämmades på grund av konstant kraftigt regn i natt

Phuket -

Många områden i Phuket sågs översvämmade i morse, den 16 juli, på grund av konstant kraftigt regn i natt.

Enligt lokala rapporter inträffade översvämningen i flera områden i Mueng-distriktet, särskilt vid parkeringsplatsen för Phuket Radio Thailand och ingången till Phuket Rajabhat University. Hus ska ha skadats och husstängsel sopades också bort av översvämningen.

Muengs distriktschef Suwit Suriyawong och byns chef påbörjade en områdesinspektion i morse och samordnade med distriktskommunen för att bedöma skadorna och ge akut hjälp till lokalbefolkningen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.