Pressmeddelande: Thailands turistpolis lanserar mobilappen "I Lert U" för 24-timmarsassistans

Följande är ett pressmeddelande från Thailands turistmyndighet (TAT). Påståendena inom är deras egna.

Bangkok, 8 juli 2022– Thailands turistmyndighet (TAT) vill informera turister om att de kan ladda ner mobilapplikationen "Tourist Police I Lert U" för att njuta av sinnesfrid under sina resor i Thailand.

Applikationen I Lert U kan laddas ned gratis på Google Play för Android-telefoner och App Store för iOS-telefoner, och finns på engelska och thailändska. Appen är kopplad till Turistpolisens nödcentral 1155, där det även finns tolkar och översättare redo att ge turisthjälp på andra språk.

Turister som behöver hjälp när som helst 24 timmar dygnet runt kan använda applikationen för att kontakta turistpolisen, som omedelbart skickar poliser till platsen. Turister kan också ta ett foto av en incident och ladda upp via appen för att behöva hjälp.

Turistpolisen är en avdelning av den kungliga thailändska polisen och är dedikerad till säkerhet och välbefinnande för turister i Thailand. Med över 1,900 XNUMX tjänstemän verkar turistpolisen i hela kungariket, inklusive i alla stora turistmål som Bangkok, Phuket, Samui och Chiang Mai.

Den kungliga thailändska regeringen lägger högsta prioritet på säkerheten och välbefinnandet för alla besökare i Thailand. Och som huvudmyndighet som ansvarar för marknadsföring och marknadsföring av Thailand som en föredragen destination, arbetar TAT nära med alla berörda offentliga och privata organisationer för att säkerställa yttersta ansträngningar för att förhindra att olyckliga incidenter inträffar på turister och det lokala thailändska folket.

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.