Grupp taxichaufförer för kollektivtrafik överlämnar sig till Patong-polisen för att ha attackerat motorcykeltaxichaufförer vid Thaweewong Road

Patong, Phuket –

En grupp taxichaufförer för kollektivtrafiken presenterade sig vid Patongs polisstation på lördagskvällen den 18 juni, efter att ha blivit tillfångatagen och påstås ha attackerat en motorcykeltaxichaufför på Thaweewong Road i Patong-distriktet, Kathu-distriktet under de tidiga timmarna.

A 39 sekunder långa dashcam-filmer som blev virala över natten visar en grupp av 4-5 motorcykeltaxichaufförer i blåa jackor som slåss på Taweewong Road runt 12:44. på lördag.

Klockan 8 berättade polisöverste Sujin Nilabodee, överintendent för Patongs polisstation, för lokala reportrar att gruppen av påstådda angripare var tuk-tuk-förare och motorcykeltaxiförare. Samtliga kallades till polisstationen efter att polisen undersökt bilderna och kunnat identifiera gärningsmännen.

Fem av förarna som fångades i klippet presenterade sig redan för tjänstemännen medan offret fortfarande var oåtkomligt. Utredningsgruppen sökte och letade efter fler ledtrådar för att kontakta honom, men hans plats var fortfarande okänd.

”Enligt gärningsmännen körde motorcykeltaxichauffören för att hämta en turist på platsen för händelsen. Taxiställningsgruppen skrek då och varnade honom vilket ledde till en het gräl och bråk. Nu hade ryttaren inte lämnat in ett klagomål mot gärningsmännen, men polisen skulle kvarhålla dem för dagliga journaler och ytterligare förhör, sa intendenten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.