Studien klassar Thailand som det fjärde mest attraktiva globala resmålet, med thaimassage som den populäraste aktiviteten

Nationellt — 

Visa Global Travel Intentions Study har rankat Thailand som det 4:e mest attraktiva resmålet med thaimassage framröstad som den mest populära aktiviteten av turister.  

Thailand föregås av USA, Storbritannien och Indien. Studien påpekar också att Bangkok, Phuket, Chiang Mai och Hua Hin är de mest sökta resmålen online för att koppla av, fly från rörelsen och utomhusaktiviteter.  

Dessutom är den mest populära aktiviteten för turister enligt undersökningen thaimassage, följt av att äta thailändsk mat, koppla av på en resort och kulturresor. Antalet internationella turister förväntas nå 46.96 miljoner i slutet av 2024, på grund av studien från Pacific Asia Travel Association, även känd som PATA. TPN noterar att detta ambitiösa mål skulle vara ett rekord om det nåddes.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/