Myndigheterna i Phuket håller presskonferens för att tillkännage kommande Phuket – Phang Nga systerstäder evenemang från 22 april till 24 april

Thalang –

  Mr. Rawat Areerob, verkställande direktör för Phuket Provincial Administrative Organization, tillkännagav officiellt i går om Phuket – Phang Nga systerstäder-evenemang för att främja turism i Phuket.

Enligt tillkännagivandet skulle detta evenemang arrangeras på Sarasin Bridge, Mai Khao sub-distrikt, Thalang, Phuket från 22 april till 24 april med en avsikt att lindra den för närvarande stagnerande turismen i Phuket och skapa inkomster för lokalbefolkningen.

Höjdpunkten, sa officeren, skulle vara sightseeing av det åttakantiga klocktornet i kinesisk-portugisisk stil, som var ett av Phukets framstående landmärken. Inte nog med det, deltagarna skulle också få ägna sig åt att se dagens sista ljus gradvis försvinna när solen sänkte sig ner i Andamansjön. Officeren sa att de skulle förbereda mini luftballonger för selfieplatser som ett lekfullt minne att behålla också.Olika sorters lokal mat och skaldjur kommer att finnas tillgängliga och den 24 april uppmuntras deltagarna att heja fram unga, entusiastiska sångare som kommer att tävla i "Phuket Singing Contest 2022".Återigen, alla dessa kommer att öppnas för besökare på Sarasin Bridge gratis, med start den 22 april – 24 april kl 05.00. Covid-19 försiktighetsåtgärder, såsom obligatorisk maskbärande, även utomhus, gäller.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på [e-postskyddad]

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.