Två personer döda efter att motorcykelsidovagn kolliderade med motorcykel vid U-sväng i Phuket

Phuket-

  Två förare dog efter att en motorcykelsidovagn kolliderade med en motorcykel vid en U-sväng i Phuket i morse (19 april).

Thalangpolisen underrättades om olyckan klockan 10:00 vid en U-sväng i underdistriktet Paklok i Thalang-distriktet.

Polis, räddningspersonal och The Phuket Express-reportrar anlände till platsen för att hitta den kraftigt skadade motorcykeln som låg på vägen. Föraren, Mr. Somchock Chaidam, 50, som var medvetslös, låg med ansiktet nedåt på vägen. Han dödförklarades senare av räddningspersonal innan han kunde föras till ett närliggande sjukhus.

I närheten hittade räddningspersonal en skadad motorcykel sidvagn. Föraren, Sangthong Karuna, 74, hittades medvetslös. Han fördes i hast till ett lokalt sjukhus där han senare dödförklarades vid ankomsten.

Löjtnant Pongpipat Kamchumpu vid Thalang-polisen berättade för TPN-media: "CCTV-filmerna i närheten visar att motorcykeln körde på direkten. Motorcykelföraren gjorde en långsam U-sväng framför motorcykeln innan kollisionen."

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.