Phuket tillkännager fyra dödsfall med tjugoåtta skadade från trafikolyckskampanjen "Songkran" Seven Days of Danger

Phuket -

  Phuket har meddelat totalt fyra dödsfall med tjugoåtta skadade och 32 olyckor under de sju dagarna (11 april till 17 april) av trafikolyckskampanjen "Songkran" Seven Days of Danger 2022.

Phuket PR Office igår (18 aprilth) har släppt detaljer om den sjunde dagen, (17 april) den sista dagen, av "Songkran's Seven Days of Danger"-kampanj för trafikolyckor.

Under totalt sju dagar (11 april till 17 april) av de sju dagar av fara i Phuket har det inträffat totalt 32 olyckor, 4 dödsfall (4 män) och 28 skadade (20 män, 8 kvinnor).

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.