Brand förstör hus i Patong och larmar lokala invånare

Patong –

En brand totalförstörde ett hus i Patong före midnatt under den gångna helgen (10 aprilth) alarmerar flera invånare. Inga personskador rapporterades dock.

Patongpolisen underrättades om branden klockan 11 på söndagskvällen i ett hus på Soi Phra Baramee Road i Patong, Kathu-distriktet.

Brandmän anlände till huset med brandbilar och upptäckte att trähuset i två våningar var kraftigt övertänt. Det tog mer än 40 minuter för brandmännen att få kontroll över branden.

Husägaren, Mrs. Pintira Jampasit, 50, sa till The Phuket Express reportrar, "Jag bor ensam i huset. Jag slappade i mitt hem när jag kände lukten av något som brann. Jag upptäckte att en okänd brand rasade i min bostad. Jag sprang ut från huset och ropade på hjälp. Mitt hus var totalt förstört. Kostnaden för skadeståndet beräknas. ”

I det här skedet tror polisen i Patong att branden orsakades av en elektrisk kortslutning. Phukets forensiska polis fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till branden.

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.