Totalt fem narkotikamisstänkta greps med 1.5 kilo kristallin metamfetamin och 1,500 XNUMX piller i Phuket

Phuket -

  Totalt har fem narkotikamisstänkta gripits med 1.5 kilo kristallin metamfetamin och 1,500 XNUMX piller i Phuket.

Phukets provinspolis avslöjade gripandet för lokalpressen i går, den 22 mars 2022. Den här veckan har de gripit fem narkotikamisstänkta i tre olika narkotikafall.

Puttinart 'Fah' Wareesri, 38, från Phan Nga, och Jetpinit 'Wat' Sarasom, 34, från Phuket greps på sidan av Bypass Road i Phuket City. På ett hotellrum i Rassada-distriktet beslagtogs 1,522.25 XNUMX gram kristallint metamfetamin.

Thitaree 'Kae' Chuasuwan, 44 från Chonburi, och Amnouy 'Nuay' Sangjan, 41 från Phuket greps på en väg i Phuket Town.

Av dem beslagtogs 97.46 gram kristallin metamfetamin och 1,501 XNUMX metamfetaminpiller.

Herr Kosin 'Nui' Deebookkam, 37, från Phuket, greps på ett samhällscenter i Phuket Town. Storleken på honom var 22.42 gram kristallmetamfetamin.

De fördes till Phukets polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.