Treåring drunknar vid hotellpoolen i Phuket

Phuket -

  En treårig pojke från Pathum Thani drunknade vid en hotellpool i Mueang Phuket-distriktet under den gångna helgen (20 marsth).

Phuket City Police underrättades från Vachira Phuket Hospital om att treåringen hade dödförklarats klockan 1 söndagen den 00 mars.

Polisen anlände till sjukhuset för att hitta kroppen av pojken, vars namn undanhölls på grund av hans ålder. Polisen sa att det inte fanns några tecken på fysisk ångest, blåmärken eller tecken på en kamp.

Pojkens föräldrar berättade för polisen att de var från Pathum Thani på semester i Phuket. De bodde på ett hotell i Koh Kaew-distriktet. Deras namn undanhölls också av Phukets polis, vilket betonade familjens integritet i denna svåra tid.

Föräldrarna ska ha sovit när pojken öppnade hotelldörrens rum själv och gick till poolen på hotellet. En barmhärtig samarit hittade pojken i poolen innan han drog upp honom och försökte ge HLR, men lyckades inte återuppliva pojken trots hans bästa ansträngningar.

Polisen i Phuket hade vid presstillfället inte beslutat om några anklagelser skulle ske till följd av den tragiska händelsen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.