Kamala-tjänstemän ger en uppdatering om det kommande "Kamala Food Fair"-evenemanget som sträcker sig från 19-21 mars för att lindra post-covid-ekonomin

Kamala, Phuket-

  Igår, den 14 mars 2022, i Chaloem Phrakiat Park i Kamala, gav Narong Wun Siew, Phukets guvernör, en uppdatering om evenemanget "Kamala Food Fair" med många relevanta myndigheter och press som närvarade vid uttalandet.

Kamalas borgmästare, Jutha Dumluck, uppgav att på grund av pandemin har många tjänster och turistattraktioner i Phuket drabbats hårt, särskilt i den ekonomiska aspekten av turistnäringen sedan 2021. Så, detta projekt, "Kamala Food Fair" , är att tillhandahålla marknadsföringskanaler för skaldjurs- och lokala livsmedelsförsäljare samtidigt som man driver ekonomin mot mer hållbar tillväxt.

"Kamala Food Fair" kommer att hållas från den 19:e till den 21:e mars 2022 i hopp om att stimulera köp och utgifter i Kamala för att stödja restauranger och turistföretag. Med många skaldjur, lokal mat och försäljare förväntas det att evenemanget kommer att bidra till att generera fler jobb, inkomster och turisttrafik i Kamala.

Från den 19:e till den 21:e mars kommer det att finnas över 74 bås på Kamala Beach samt dagliga underhållningsaktiviteter. Denna underhållning inkluderar musikuppträdanden av Kamala-bandet, Rong Rang-folkshower, en kabaré den 19 mars, en matlagningsdemonstration från "Chef Pond" (en Kamala-född kock från The Iron Chef Thailand), en Super Dance musikalisk föreställning på 21 mars, och en minikonsert från Theedech Thongapichat sista dagen. Denna festival inkluderar också den bästa fotoplatsen på Kamala Beach, enligt arrangörerna.

Inträdet är gratis.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på [e-postskyddad]

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.