Vill du att ditt företag eller evenemang i Phuket ska nå hundratusentals potentiella kunder? Så här!!

 

The-Phuket-Express-logotypen-Small

Notera: Phuket Express är en division av TPN Media och The Pattaya News Co. Ltd.

 

Vill du annonsera hos oss och nå hundratusentals potentiella kunder på thailändska och engelska?

Ring oss nu vid eventuella frågor: 0889272454

Försäljning/Reklam/Marknadsföring: 0889272454, Facebook messenger, eller [e-postskyddad]

Klicka här för att lära dig mer om oss.

FÅ EN OFFERT NU, spara tid på att läsa och fyll i formuläret nedan:

Vill du att vi ska marknadsföra eller delta i ditt event eller kommande tillställning på vår lokala marknad? Vill du att vårt videoteam filmar ditt evenemang och publicerar det på nyheterna? Vill du att vårt fototeam gör en professionell fotografering för ditt företag eller dina produkter?

Vill du att vi skriver en anpassad annons/artikel eller video för ditt företag?

Vill du att vår personal besöker din plats för LIVE Facebook-videor eller nyhetsrapporter och hjälper till att påverka ditt företag?

Vill du ha banners eller reklam direkt på vår webbplats eller videor och nå hundratusentals tittare varje månad i Phuket-området?

Vill du att vi ska prata om ditt företag på vår dagliga Youtube, Tiktok och Facebook. Titta på videor på engelska eller thailändska och marknadsföra dem?

Vill du att vi delar dina kampanjer, flygblad, evenemang, specialerbjudanden eller annat material på våra sociala mediekanaler på engelska och/eller thailändska och når potentiellt hundratusentals människor?

Vill du generera leads för ditt företag från tiotusentals dagliga Pattaya-nyhetsläsare, många av dem LOKALA invånare?

Vi vill gärna höra från dig!

Vi kommer gärna att diskutera med dig dina individuella behov och diskutera den totala kostnaden antingen via e-post på [e-postskyddad], telefon kl 0889272454, eller via vår Facebook-messenger. Vi kan också arrangera att träffas personligen och har både thailändsk och utländsk personal som kan prata med dig på ditt språk.

Olika paket är tillgängliga baserat på typen av marknadsföring, banner, artikel, evenemangssponsring eller övergripande digital reklam. En dellista finns nedan.

Kontakta oss idag och få ditt event eller företag täckt av oss!

Vi är den snabbast växande nyhetskällan i Pattaya, går nu in i Phuket från och med 2022, och har byggt ett varumärke för att få de lokala och regionala nyheterna som DU bryr dig om först.

Vi har över 500,000 175,000 läsare på den thailändska sidan av nyheterna och cirka 2022 XNUMX i augusti XNUMX på den engelska sidan av våra tvåspråkiga nyheter. Alla dessa är faktiskt lokala och regionala invånare och frekventa besökare. Våra kombinerade webbplatser i genomsnitt hundratusentals tittare varje månad, vi visar gärna uppgifterna personligen för intresserade annonsörer.

Vi har också ett dagligt nyhetsbrev som når från och med augusti 2022, cirka 15,000 26,000 mestadels lokala invånare dagligen, och ett varningssystem för varje publicerad artikel som för närvarande når cirka XNUMX XNUMX personer och växer.

Vi fokuserar bara på nyheter som är viktiga för dem i staden. Vi är fokuserade på att stödja vårt lokala samhälle och leverera opartiska och sakliga nyhetsartiklar om vad som händer i staden. Vi har också en mediasida, Pattaya Unplugged, där vi kan lista och marknadsföra ditt företag här: www.Pattayaunplugged.com

För att få en offert och den bästa handlingsplanen för att marknadsföra ditt företag vänligen fyll i formuläret eller e-posta oss på [e-postskyddad] vi kan hitta den bästa lösningen för dig. Du kan också ringa oss på 0889272454.

För en månadsavgift kan vi marknadsföra dig på vår FB-sida, FB-grupp, webbplats, Twitter, Youtube, Instagram, Tiktok, Tumblr, Parler, Instagram, Pinterest och LINE. En lista över det mesta av vår räckvidd online finns här.

Friskrivningsklausul: Vi accepterar inte reklamförfrågningar för tjänster som är olagliga i Thailand, såsom hasardspel, lotterier och kasinon, förfrågningar i apotekstil på internet, alkohol, cannabis (inklusive CHB), eller tobak, marknadsföringsprogram på flera nivåer, eller underhållningstjänster för vuxna. Vi accepterar inte heller reklam från politiskt baserade enheter, religiösa organisationer eller investeringsprogram/kryptovalutor/bli rika snabbt-program etc. Vi är inte heller intresserade av SEO-värvningstjänster, Facebook-"sidauthyrning" och sponsrade eller gästinlägg som inte relaterat till Thailand och våra läsare. För information om pressmeddelanden, klicka här.

 

Vi har en grupp som heter "The Pattaya News Discussion and Social Group" som växer väldigt snabbt och har 19,200 2022 plus medlemmar (augusti XNUMX)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

Vi kan också göra anpassade reklamfilmer, videor, foton, marknadsföra dina evenemang, LIVE-videor, allt du önskar eller behöver!

Slutligen vi har också tillgängliga avtal med rabatter för längre erbjudanden. Tänk på att vi erbjuder engångsevenemang, delning på sociala medier, videor och reklamannonser till överkomliga priser, fortsätt att scrolla ner på sidan. Olika företag kan ha olika behov och även om priserna nedan är "allmänna" kan de variera beroende på flera faktorer. Vi uppmuntrar dig starkt att få en uppfattning om vad du letar efter med erbjudandena nedan och sedan kontakta oss.

 

 

Annonsuppsättningar tillgängliga, 2022

Social media reklam, delning

För så lite som 500 baht, kommer vi att dela ditt flygblad, kampanj, affärserbjudande eller liknande föremål på vårt sociala medienätverk inklusive Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, Youtube sociala mediegrupper och mer. Detta är en engångsandel och erbjudande perfekt för kampanjer, vi diskuterar gärna avtal för regelbunden delning av ett företag som kan skilja sig i pris om du kontaktar oss.

Annonsannonser/ sponsrade artiklar/affärsfunktioner/annonser på våra sociala medier:

Börjar på 3000 XNUMX THB för varje annons, professionellt skriven av oss (eller du, om du föredrar det) och publicerad på alla våra webbplatser och sociala medier, inklusive Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Pinterest och Flipboard regelbundet. Kontakta oss för vad du letar efter vad gäller längd på artikel och delning, länkar, sammanhang etc. Detta inkluderar en permanent notering på www.pattayaunplugged.com 

Detta pris inkluderar flera delningar på våra sociala mediesidor under en 30-dagarsperiod, som inkluderar The Pattaya News engelska och thailändska sidor, The Phuket Express, TPN National, Pattaya Unplugged samt vår Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest, Flipboard och Youtube om tillämpligt. 

Tack vare vår höga SEO kommer du också att ha starka sökmotorresultat för ditt företag när en artikel publiceras, långt efter att artikeln publicerats.

Få ditt meddelande där ute och kontakta oss idag via e-post på [e-postskyddad], meddela oss på Facebook på https://web.facebook.com/Thepattayanews/ eller ring vår marknadsförings-/reklam-/varumärkeskoordinator. Vi talar flytande engelska och thailändska.

0889272454- Marknadsföring/Annonskoordinator

 

Vill du att vi ska delta i eller marknadsföra ditt evenemang? Vill du att vårt professionella video-/fototeam ska filma en video/skapa bilder för ditt företag?

Börjar på 5000 baht för evenemangskampanj i 30 dagar/en månad. (Detta inkluderar att skapa ett evenemang på våra sociala mediesidor, skapa eller dela ditt flygblad för ditt evenemang regelbundet med våra läsare, diskutera evenemanget på våra dagliga engelska och thailändska Youtube-, Facebook- och Tiktok-videor och en annons för event på våra nyheter och Pattaya Unplugged-sidor på engelska och thailändska.)

Närvaro på ditt evenemang, filmning av anpassade videor, ta professionella bilder, LIVE-videor på våra nyheter och sociala medier, intervjuer, värd för evenemanget kan också tillhandahållas, ring eller e-posta direkt för frågor eftersom priserna kan variera beroende på storlek av evenemanget och tjänsten som efterfrågas. Vi gör gärna professionella videor till en låg kostnad!

Videopriser måste kontakta oss direkt för att diskutera omfattning och typ av verksamhet. Vi har ett fullt professionellt internt video- och fotoproduktionsteam. 0889272454

Vill du ha banners eller annonser direkt på vår hemsida? Se våra listor nedan. Vi erbjuder även paket och långsiktiga kampanjer. 

Header Banner (överst på huvudwebbplatsen)
(728 x 90)
Upp till 5X GIF-rotation

30,000 XNUMX thb per månad (förhandlingsbart)

Tillp Bannerannonser (vid tillp av varje artikel)

Under Utvalda bildartikelsidor
(698 x 90)
5X rotation GIF
5000 thb per månad

Mitten av artikeln
(698 x 90)
5X rotation GIF
5000 thb per månad

Slut på artikelsidor
(698 x 90)
5X rotation GIF
5000 thb per månad

Sidfot VARJE SIDA
(728 x 90)
5X rotation GIF
5000 thb per månad

Sidofält ALLA artikelsidor
5000 XNUMX thb per månad och plats

Kontakta oss idag!

Slutligen, ta en titt på några exempel på nöjda kunder och reklamarbete vi tidigare har gjort nedan för att få lite idéer om vad vi kan göra och vad andra har gjort:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

https://thepattayanews.com/2022/03/05/need-a-lawyer-isaan-lawyers-is-here-for-you/

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

https://thepattayanews.com/looking-for-quality-british-qualified-teachers-delivering-the-british-national-curriculum-in-pattaya-and-thailand/

https://thepattayanews.com/2022/03/12/rage-thailand-your-choice-for-fight-needs-in-pattaya/

https://thepattayanews.com/2022/04/07/a-photo-tour-of-cross-pattaya-pratumnak-hotel-a-perfect-getaway/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/queen-vic-on-soi-6-now-has-a-weekly-every-friday-uk-style-chinese-buffet-for-only-299-baht/

https://thepattayanews.com/2021/12/11/tangty-suki-restaurant-in-pattaya-currently-offering-special-promotions/

https://thepattayanews.com/2021/04/10/enjoy-your-experience-this-songkran-with-thai-sky-adventures-in-pattaya-including-special-discounts-and-promotions/

https://thepattayanews.com/2022/03/24/photo-tour-pattaya-beach-club-great-food-drinks-live-music-and-atmosphere-in-the-heart-of-the-city/

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/