Motorcykelpassagerare skadad av kastad flaska i Kathu

Kathu, Phuket-

Söndagskvällen den 7 juli, klockan 10:00, körde Abdulloh (25) från Narathiwat på motorcykel med sin flickvän, Jurapat (18), längs Wichit Songkram Road i Kathu.

När de närmade sig en bar kastades en flaska inifrån och träffade Jurapats ansikte, vilket fick henne att blöda kraftigt. Herr Abdulloh ringde omedelbart räddningstjänsten och polisen.

När polisen kom till platsen granskade CCTV-filmerna, som avslöjade ett bråk mellan en man och en kvinna inne i baren. Mannen kastade därefter en ölflaska utanför innan han lämnade lokalen. Barägaren, Ms. Kan, bekräftade detta händelseförlopp för myndigheterna.

Polisen utreder fortfarande händelsen efter presstid.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.