Phuket Brothers arresterades efter att ha stört invånare i Phuket Town

Phuket-

Två bröder greps nyligen i Phuket Town efter att ha orsakat larm bland lokalbefolkningen. Ett videoklipp av händelsen blev viralt på sociala medier.

De berusade männen sågs skada egendomar och hota människor i Saphan Ruam Community, som ligger i Soi Anupas Phuket Kan. Trots många samtal till polisen (191) hade de inte arresterats förrän måndagen den 8 juli.

Myndigheterna i staden Phuket vidtog till slut åtgärder och arresterade Not (30) och Pui (33). Båda bröderna uppges ha lidit av psykisk ohälsa. De fördes till Phukets polisstation.

Fru Noi (73), deras mamma, anlände senare till polisstationen. Hon informerade myndigheterna om att hennes söner tidigare fått behandling på ett mentalsjukhus i Surat Thani och nu planerar att ta dem dit igen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.