Kvinnlig kropp hittades nära Sarasin Bridge

FOTO: Wanlop Boonjan

Phuket -

En kvinnlig kropp hittades nära Sarasin-bron i Thalang.

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om kroppen som hittades i en mangroveskog i Mai Khao-distriktet under den gångna helgen.

Kroppen identifierades senare endast som Ms. Kanokkan, 33, thailändsk medborgare. Tre dagar innan fick Tha Chatchai-polisen besked om att en kvinna hade hoppat från bron. En sökning inleddes i tre dagar men lyckades inte hitta hennes kropp.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.