Rysk DJ greps efter hit-and-run-olycka i Surat Thani

Surat Thani –

I Surat Thani hamnade en efterlyst rysk DJ i polisens förvar efter en hit-and-ry-incident på Pha Ngan Island. Olyckan resulterade i allvarliga skador på en motorcykelförare.

Enligt Koh Pha Ngans turistpolis inträffade händelsen den 30 juli förra året. Mr. Vigen, som körde en vit SUV, kolliderade med en motorcykel på Pha Ngan Island. Motorcykelföraren fick allvarliga skador, men SUV-föraren flydde från platsen. Brottsbekämpande poliser spårade upp den misstänkte med hjälp av närliggande CCTV-bilder.

Fredagen den 5 juli arresterade myndigheterna Vigen, en 36-årig rysk medborgare, i en bostad i Baan Tai-distriktet i Koh Pha Ngan-distriktet. Han åtalas för vårdslös körning med allvarliga skador och skada på annan egendom. Gripandet följde på en order utfärdad av Samuis provinsdomstol. Vigen fördes till Koh Pha Ngans polisstation för ytterligare rättsliga förfaranden.

Intressant nog är Mr. Vigen en välkänd rysk superstjärna och DJ som tidigare arbetat i olika turistprovinser i Thailand. Han återvände nyligen till Pha Ngan Island för att uppträda på Full Moon Party.

Mr. Vigen släppte inte omedelbart en vädjan eller ett uttalande som svar på anklagelserna.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.