Kvinnlig serietjuv arresterad i Patong

Patong –

En kvinnlig serietjuv greps till slut efter att hon stal från många affärsställen i Patong.

Våra tidigare berättelser:

En kvinnlig tjuv fångades på CCTV-filmer medan hon påstås ha stulit kontanter och en religiös amulett.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om att den kvinnliga tjuven stal pengar från en restaurang på Ratcha Uthit 200 Pi Road klockan 6:10 på lördagen (6 juli). De anlände till restaurangen för att hitta den kvinnliga tjuven som fortfarande försöker stjäla varor och tog henne snabbt i förvar.

Hon identifierades endast som Ms. Sajee, 39. Hon fördes till Patongs polisstation.

Hon erkände senare för polisen att hon stal från många affärsställen i Patong, särskilt längs Patong Beach. Hon stal mest pengar och riktade in sig på platser som var lätta att bryta sig in på. Hon sa att hon behöver pengar för att köpa illegala droger och spela onlinespel (slots).

Patongpolisen berättade för Phuket Express att det fanns totalt 12 företagare som lämnade in anmälningar om samma tjuv.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.