Head-On Collision på Patong Hill: Utlänning stjäl bil och kraschar in i skåpbil

Phuket, Patong:

Den 6 juli kl. 8 utbröt kaos på Patong Hill i Phuket-provinsen. En utlänning hade stulit en bil och frontalkrockat med en skåpbil i fortkörning. Krocken gjorde att två personer skadades och utlänningen klämdes in i det havererade fordonet.

På platsen hittades en vit Toyota skåpbil med dess framdel totalförstörd. Den utländska mannen, som satt fast i förarsätet, kämpade för att frigöra sig. Emergency responders från Patong Charity Foundation och Kusontham Foundation arbetade tillsammans för att extrahera honom. Han fick skador på höger ben och fördes till Patong Hospital.

En svart Hyundai skåpbil var också inblandad i kollisionen. Dess främre ände skadades allvarligt och föraren, Mr. Sompong Rueangchan, fick lindriga skador.

Polisen dokumenterade omedelbart platsen och röjde de hindrande fordonen. Ytterligare undersökning avslöjade att den bar överkroppslösa utländska mannen hade stulit den vita Toyota skåpbilen medan dess ägare köpte durian på en närliggande bensinstation. Förföljelsen ledde till den olyckliga kollisionen.

Polisen kvarhöll utlänningen för förhör medan de fortsatte sina rättsliga förfaranden. Utlänningen identifierades inte omedelbart och några rapporter från vittnen sa att mannen verkade vara berusad eller på illegala droger och var osammanhängande och förvirrad.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/