Man i Myanmar allvarligt skadad efter väpnad misshandel av en förmodad vän i Patong

Patong –

En man i Myanmar har ådragit sig svåra skador efter det han blev skuren med ett vasst vapen av sin förmodade Myanmar-vän i Patong på torsdagen (4 juli)th) över en tvist som involverar illegala droger.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de klockan 10:00 dagen i fråga arresterade AUMA AYMEOO, 32, en Myanmar-medborgare.

Ett 50 centimeter långt svärd togs från honom. Samma dag ska den misstänkte ha använt svärdet för att hugga MYAT MAW MAW, 34, en Myanmar-medborgare i ett övergivet hus i Soi Khok Mhoo på Sirirat Road i Patong. Offret hade skadat huvudet och bröstet med djupa skärsår.

Han fördes till ett närliggande sjukhus.

Polisen tog bara en halvtimme att gripa den misstänkte. Han erkände för polisen att han var arg efter att han gett offret pengar för att köpa en illegal drog. Offret gav dock inte drogen till honom. Patongpolisen berättade för Phuket Express att den misstänkte fördes till Patongs polisstation för att åtalas för uppsåt att mörda.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.