Snabb polisrespons på pickup som släpper ut svart rök vid Cherng Talay trafikljus – VIDEO

Cherng Talay, Phuket-

Cherng Talay-polisen reagerade snabbt på en pickup som släppte ut svart rök nära ett trafikljus.

En video som tagits av CCTV vid Cherng Talay Police box visade pickupen svänga vänster i hög hastighet och släppa ut den skadliga röken. Motorcyklister som väntade vid rött ljus andades oavsiktligt in föroreningarna.

Polisen i tjänst satte omedelbart upp en motorcykel och jagade efter pickupen. De lyckades fånga upp fordonet i närheten. Det är dock fortfarande oklart om föraren kommer att få rättsliga konsekvenser eller om polisen utfärdat en muntlig varning. Användare av sociala medier berömde polisen för deras snabba agerande och kritiserade lastbilschauffören för de föroreningar som orsakats.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.