Påstådd oönskad intrång av bilförare i Patong Sparks-utredningen

Patong, Phuket-

En 25-årig kvinnlig kund rapporterade om en oroande upplevelse med en bilförare i Patong.

Hon bokade en resa från Phuket Town till sitt rum i Patong, enligt hennes uttalande. När hon kom fram till sin destination gick hon och sov. Men klockan 3 vaknade hon av att hon påstods hitta föraren i sitt rum. Föraren hade tagit sig in utan tillstånd, låg på hennes säng och lekte med sin katt. Hon lämnade snabbt sin säng och föraren lämnade så småningom rummet.

Den 30-årige manliga föraren, vars namn inte släpptes av Patong-polisen, hävdade att kunden var mycket berusad under åkturen och att han hade hjälpt henne in i rummet. Han väntade på att hon skulle vakna efter att ha kommit till sitt rum och hjälpte till att bära in hennes tillhörigheter i rummet.

Han lämnade dörren öppen för att förhindra eventuella misstankar om stöld. Polisen utreder händelsen för eventuella rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.