Förare skadad i Phuket lastbilkollision

Phuket City, 28 juni — En pickup-förare skadades efter att ha kolliderat med en parkerad trailerlastbil i Rassada, Phuket City. Olyckan inträffade på Chalerm Phrakiet Rama Road (Bypass Road) nära en bensinstation kl. 5

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen bakom den stillastående släpvagnen. Mr. Thongchai Raesan, en 38-årig bankpersonal, fördes till sjukhuset med olika skador.

Släpvagnsföraren, Mr. Eakkachai Mekwongfah (56), förblev oskadd. Han hade parkerat lastbilen klockan 5 föregående dag och sov inne i väntan på sin resa till Nakhon Si Thammarat. Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för att fastställa eventuella nödvändiga rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.