Phuket-tjänstemän påminner allmänheten om stora lastbilsförbud under rusningstid från 1 juli

Phuket -

Phuket Police har påmint allmänheten att tryggar med tio hjul eller mer kommer att förbjudas på vägar i Phuket under rusningstid, från och med nästa månad från 1 juli.

Vår tidigare historia:

Phukets guvernör Sophon Suwannarat sa till Phuket Express att lastbilar med mer än tio hjul kommer att förbjudas på vägar i Phuket under specifika tider.

Nu till uppdateringen:

På fredag ​​(28 junith) Phuket provinsens vice befälhavare överste Passakorn Sonthikun berättade för Phuket Express att de påminner lastbilschaufförer och lastbilsföretag om att lastbilar med mer än tio hjul kommer att förbjudas på alla vägar i Phuket från 6:00 till 9:00 och från 4 :00 PM till 7:00 PM förutom på lördagar, söndagar och allmänna helgdagar, från och med 1 julist2024

Det finns dock ett undantag för brandbilar eller lastbilar från statliga myndigheter som hjälper människor att fylla vatten under torrperioden. För alla lastbilar som behöver akuttransport måste ett företag lämna in en tillståndsbegäran till trafikpolisen från fall till fall.

Den som bryter mot regeln kommer att ställas inför rättsliga åtgärder. Denna nya regel är att lösa trafikproblem och förhindra trafikolyckor i Phuket

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.