Delfin hittad död på Phang Nga Beach

Phang Nga –

En delfinhane hittades död på en strand i Takua Pa-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att på onsdagen (26 junith) de underrättades från en lokal invånare att en delfin hittades död på Bang Lud Beach i Bang Muang sub-distriktet.

DMCR-tjänstemän anlände till stranden för att hitta den döda randiga delfinen. Han var 2.10 meter lång. Ett kraftigt blåmärke hittades på delfinen.

Delfinen troddes bara ha avlidit nyligen. Han fördes till Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center i Wichit, Phuket för att hitta den exakta orsaken till hans död.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.