Amerikansk man saknas efter att ha badat på Phuket Beach

Phuket -

En amerikansk man har försvunnit efter att han badade i havet med familjen på en strand i Rawai i söndags (9 juni)th).

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express. Livräddare vid Nai Harn Beach fick besked om att tre personer i familjen kämpade i havet efter att de svepts ut av vågor.

Den thailändska frun och barnet har räddats medan den amerikanske pappan, 49, fortfarande saknades. Räddningsdykare sökte efter honom men misslyckades på grund av stark vind och vågor. Sökandet fortsatte på måndagen (10 junith) men tyvärr tros det nu vara en återhämtning kontra en räddningsoperation.

Namnet på mannen och hans familj undanhölls av Phuket-tjänstemän.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.