Kinesisk maratonlöpare skadad i kollision med motorcykel under Laguna Phuket Marathon

Thalang —

Klockan 5:30 den 9 juni 2024 svarade Thalang-poliser på en olycksrapport som involverade en motorcykel och en kinesisk maratonlöpare under Laguna Phuket Marathon 2024 vid Na Muang Intersection i Thalang, Phuket.

Vid ankomsten hittade polisen en svart-vit motorcykel vält på vägen medan andra maratonlöpare fortsatte loppet. Motorcykelföraren, offentligt identifierad endast som Ms. Waranya, var enligt uppgift på väg till Phukets internationella flygplats när hon av misstag kolliderade med en kinesisk maratonlöpare, offentligt identifierad endast som Mr. Yang.
Kollisionen resulterade i att Yang fick en huvudskada, medan Waranya fick skador på armen och ansiktet. Thalangs räddningstjänst kom snabbt och gav första hjälpen på platsen.
Thalang-polisen genomförde en första utredning av olyckan innan hon eskorterade Waranya till polisstationen för ytterligare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.