Trettiosex personer greps med 45,000 1 Meth-piller och XNUMX kg Crystal Meth i Phuket

Phuket -

Totalt greps 36 misstänkta med 45,000 XNUMX metamfetaminpiller och ett kilo kristallmetamfetamin inom en vecka i Phuket.

Phuket provinsens vice befälhavare överste Kittiphong Klaikaew berättade för pressen att de förra veckan först arresterade Krit 'Pan' Saelim, 26, Sathaphon 'Boy' Srinuan, 30 och Somphon 'Joy' Detdonbom, 42. Beslagtagen från dem var 45,778 1,024.73 metamfetaminpiller och 1 XNUMX gram kristallin metamfetamin. De står åtalade för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja.

Polisen fortsatte sin utredning som ledde till gripandet av totalt 36 misstänkta i många nätverk på bara en vecka, mestadels i Patong- och Thalang-området.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.