Rysk man greps i Phuket för påstådd penningtvätt

Phuket -

En rysk man greps på Phukets internationella flygplats för påstådd penningtvätt.

Immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att på fredagen (7 junith) de och Kathu-polisen arresterade en 31-årig rysk man vid den internationella ankomstterminalen på flygplatsen. Han är efterlyst efter utfärdandet av en arresteringsorder från Phukets provinsdomstol. Han anklagas för penningtvätt och fördes till Phukets provinsdomstol.

Den ryske mannen har ännu inte släppt några uttalanden. Phuket Immigration släppte inga fler personliga uppgifter om den ryske mannen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.