Kvinna greps med 475 metamfetaminpiller i Patong

Patong-

En kvinna greps med 475 metamfetaminpiller i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de denna vecka arresterade en kvinna som endast identifierades som Ms. Somphon i ett hyresrum i Patong. Beslagtogs från henne var 475 metamfetaminpiller och 2.3 gram kristallin metamfetamin.

Gripandet kom efter att Patongpolisen fått ett tips om att Somphon sålde illegala droger i området. Polisen genomförde en stingoperation innan hon greps. Hon fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.