Kinesisk fotgängare dog efter motorcykelolycka i Rawai

Rawai –

En 58-årig kinesisk fotgängare dog efter att ha blivit påkörd av en motorcykel i Rawai på fredagskvällen (7 juni)th).

Chalongpolisen underrättades om olyckan klockan 7:30 på Wiset Road mittemot en bensinstation i Rawai. Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen. Den skadade motorcykeln hittades på vägen. Föraren, identifierad endast som Mr. Detnarong, 30, och hans passagerare Ms. Natthakarn, 31 hade ådragit sig flera skador. De fördes till ett närliggande sjukhus.

Fotgängaren, en 58-årig kvinnlig kinesisk medborgare, hade ådragit sig allvarliga skador och dödförklarades vid ankomsten till sjukhuset (The Phuket Express undanhåller hennes namn). Vittnen berättade för polisen att den kinesiska turisten korsade vägen när motorcykelföraren körde på henne. Chalongpolisen fortsätter sin utredning för att överväga ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.