Patong-kvinna skadad efter att svartsjuk pojkvän skjutit henne hävdar han att det var en olycka

Patong-

En kvinna, endast identifierad som Ms. Lek (alias), fick en skottskada i armen under ett bråk med sin pojkvän, Mr. Niwat (40), i en fruktbutik på Sirirat Road i Patong. Händelsen inträffade efter att Niwat upptäckt att Lek påstås ha varit inblandad i ett hemligt förhållande med en anställd i Myanmar på frukten.hopp.

Niwat erkände att han avsiktligt skadat Lek med en pistol. Två skott avlossades i taket under deras diskussion, och tragiskt nog rikoscherade en av kulorna nedåt och träffade Lek. Den anställde som påstås vara inblandad i affären hade varit närvarande men flydde från platsen innan polisen anlände.

Patongpolisen utreder händelsen och anklagelser relaterade till skottlossningen väntar.

Det var inte omedelbart klart om pistolen som användes av Mr. Niwat var laglig eller inte.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.