Koh Samui firar Pride-månaden under hela juni

PRESSMEDDELANDE:

Koh Samui kommer att fira Pride-månaden med PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL, som förvandlar ön till en livlig uppvisning av regnbågens färger under hela juni. Festligheterna startar på Samuis internationella flygplats och hälsar ankommande turister med en rad föremål med Pride-tema. Nyckelplatser som bagageutlämning, incheckningsområden och den centrala concoursefontänen kommer att dekoreras för att sätta den festliga tonen redan från ankomst.

Central Samui Mall, Chaweng Street och till och med övergångsställen sträcker sig in i hjärtat av ön och kommer att dekoreras i regnbågens färger, vilket förstärker den festliga atmosfären över hela ön. Denna dekorativa insats är inställd på att skapa en välkomnande och inkluderande miljö för alla besökare.

Festligheterna kommer att kulminera i PRU Chaweng Public Park, den största offentliga parken på Koh Samui, med en framstående PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL incheckningsplats för den stora finalen.

Från 24 till 29 juni erbjuder PRIDE NATION WEEK roliga men ändå meningsfulla aktiviteter, inklusive Marriage Equality-evenemang och temafester som firar Drag-, Gay- och Queer-gemenskaperna. Veckan kommer också att innehålla en Pride Sunset Parade och avslutas med en storslagen musikfestival som lockar Pride-deltagare från hela världen.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.