Brittisk motorcykelförare död efter dödlig motorcykelkollision i Patong

Patong-

På onsdagsmorgonen den 5 juni inträffade en tragisk olycka på Phang Mueang Sai Kor Road framför Patongs polisstation. En brittisk motorcyklist miste livet efter att ha kolliderat med en annan motorcykel och en pickup.

Räddningstjänsten kom snabbt till platsen för att hitta två skadade motorcyklar utspridda över vägen. I närheten upptäckte de pickupen som var inblandad i kollisionen.

En thailändsk motorcykelförare fick måttliga skador, medan den myanmarska medborgaren som körde pickupen förblev oskadd. Tragiskt nog dödförklarades den utländska motorcyklisten, som senare identifierades som brittisk medborgare, på platsen.

Enligt ögonvittnesskildringar från den thailändska ryttaren och föraren från Myanmar färdades båda fordonen i samma riktning. Den brittiske föraren ska ha försökt köra om ett annat fordon men tappade tragiskt kontrollen och svängde in i motsatt körfält innan kollisionen inträffade.

Namnen på den avlidne och de andra personerna som var inblandade i olyckan släpptes inte omedelbart av Patong-polisen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.